Takk for tre fine dager sammen i forbindelse med oppstartsmøtene i vår HMS fokusmåned. Vi hadde store forventninger til dine innlegg og forventningene ble innfridd med god margin. Jeg vil oppsummere våre inntrykk på følgende måte:
Odd Sevland har stort talent for kommunikasjon og formidling av det viktige HMS budskapet. Over flere timer i tre dager på rad har han hatt publikumet i Jernbaneverket Infrastruktur Område Nord fullt fokusert på sin historie.
Sevland har en gripende fortelling om hvordan en bedriftskultur kan utvikle seg i helt feil retning og hvor fatale konsekvensen kan bli. Hver og en kjenner seg igjen i eksemplene og bildene som tegnes. Gjennom sitt enorme engasjement og direkte språk treffer han hver enkelt på en humoristisk og følelsesladet måte.
Vi kan anbefale et foredrag med Odd Sevland på det varmeste.
Tusen Takk!
Jernbaneverket

Foredragsholder Odd Sevland holdt sitt sterke foredrag om HMS og understreket viktigheten av å ta vare på seg selv. Etter at Sevland ble kraftig forbrent på jobb, delte han sine erfaringer om hvor viktig det er å ha fokus på HMS. Hvem som egentlig betaler prisen når det går galt, var en nyttig påminnelse for de over 500 deltakerne på kickoff.
-  Først nå forstår jeg hva HMS handler om, egentlig, sa VBere etterpå.
 - Mitt fokus på HMS har blitt veldig forsterket etter at jeg deltok på kickoff, fikk se VBs HMS-film og hørte historien til Odd Sevland.
VB Kickoff

Jeg ønsker å takke for et meget energifylt og motiverende foredrag! Du satte fingeren på mange relevante problemstillinger! Gudbrandsdølen Dagningen Odd Sevland holdt en forsamling på over 100 i ånde i fire timer med sitt foredrag «Må det en ulykke til?» på Lillehammer nylig. Bedriftshelsetjenesten Innlandet arrangerte.
Awilco 

Odd Sevland holdt en forsamling på over 100 i ånde i fire timer med sitt foredrag «Må det en ulykke til?» på Lillehammer. Bedriftshelsetjenesten Innlandet arrangerte, og i salen satt arbeidstakere og ansatte fra ulike lokale bedrifter.
Gudbrandsdølen Dagningen

Thank you again for a very inspiring day.We have had many positive comments, as always after you energise us with your story.
Aker Solution

Takk for sist og en absolutt fremragende verneombudssamling som du skal ha mye av æren for.
Norske Shell

Jeg var på plass i Aberdeen og fikk med meg foredraget ditt. Alle som deltok fra Elkem Thamshavn ble sterkt berørt av ditt foredrag og din historie.
Elkem

Har kommet meg hjem etter meningsfylte dager på farlig avfalls-konferanse, og har brukt litt tid på å reflektere over hva som gjorde inntrykk og hvorfor. Det var en opplevelse å sitte i salen å se hvordan du balansert hårfint mellom humor og alvor. Hvordan du brukte deg selv og din egen historie til å få oss til å kjenne igjen oss selv, til å erindre alle de gangene vi har tatt snarveier og dermed satt vårt eget eller andres liv i fare.
Haugen

Det var veldig bra. Jeg har fått masse positive tilbakemeldinger. Det gikk inn - du traff! :-)
Sibelco

Tusen takk for et helt imponerende bra innlegg i dag!! det var utrolig lærerrikt og du satte ord på alt dette som skjer "mellom mennesker" , det udefinerbare som fører til at man ikke alltid tar de beste avgjørelsene.  Håper jeg er så heldig at jeg f år høre på deg flere ganger.
ABB

Tilbakemeldingene fra dagen er særdeles gode og som vanlig treffer du noe i folk!
DetNorske

Takk for en bra foredrag. Tror mange av våre ansatte dro hjem med noen tanker om egen adferd.
Buer

- En foredragsholder som evnet å holde engasjementet mitt oppe. Som klarte å la meg se det store bildet. Se de store sammenhengende, sammen med enkeltmennesket. Har anbefalt han som foredragsholder på min arbeidsplass.
- Tvers gjennom ærlig foredragsholder, som bød på seg selv gjennom hele dagen. Han var veldig engasjert og brukte gode eksempler som jeg kan ta med i egne kurs. 
- Bruk av egne erfaringer for å få oss deltakere til å kjenne oss igjen i de forskjellige situasjonene og alvorligheten av å ikke følge spilleregler og forstå hvorfor. Totalt et godt sammensatt innhold hvor flere aspekter ble trukket frem og i forskjellige relasjoner i jobb, hjemme og andre.
- Foredragholderens engasjement, innhold. Bra at han lot folk komme med innspill. Dette var en god dag!!
- Tankevekker. Blir lettere å huske på vernetiltak etter en sånn påminnelse.
BHT Evaulering av seminar